Vi söker en passionerad skribent!

Kära läsare!
 
Vi har kommit till ett läge där vi känner att vi behöver förstärka bloggen med fler skribenter.
Den person vi söker är en (kvinna som man spelar ingen som helst roll) som är riktigt passionerad för Eurovision Song Contest och Melodifestivalen, men även som gillar att följa andra nationella uttagningar.
 
Du skall kunna din historia om själva ESC & MF och vara aktiv i skrivandet och inte hoppa av efter några månader. Vi är trötta på avhopp, som tidigare har varit fallet bland våra föregående skribenter. Vi försöker satsa på att ha en panel som år efter år består. En äkta schlagernörd skulle man kunna säga att vi söker!
 
Huvuduppgifter kommer att bestå av att skriva nyheter, kommentera inför nationella semifinaler & finaler, slutkommentera efter nationella finaler, skriva egna krönikor, mycket topplistor, recensioner, liverapportering m.m. Tanken är att vi även ska göra bloggen lite mer personlig med egenskrivna artiklar kombinerat med fakta-delen.
 
Vi ser gärna att du är duktig på design, men det är absolut inget krav.
Kika gärna runt lite på bloggen och se hur vårt bloggande sett ut genom tiderna sedan starten år 2009.
 
PS: Bloggandet är helt ideellt!
 
Är du intresserad?
 
Skicka då ett mail till escpanelen@hotmail.com och berätta lite kortfattat om dig själv och varför just du skulle passa som vår nya skribent och vad du skulle kunna tillföra.
 
 

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?