Panelen får ny hemsida - bloggen arkiveras

 
Vi har smugit lite på Twitter om saken men nu blir det offentligt. Från och med måndag den 10:e augusti säger ESC-Panelen adjö till denna bloggsida och säger välkommen till panelens helt nya hemsida.
 
ESC-Panelen grundades av Robban och hans två kompisar den 31 januari 2009 och sedan dess har panelen aktivt skrivit om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders uttagningar. Denna bloggsida har varit panelens hem de senaste fem åren, men nu byter vi plats, strukturerar om och skapar nytt. Panelen försvinner alltså inte utan går in i ett nytt stadium inför ESC-säsongen 2016.
 

Förändringar

 
En av de största och glädjande förändringen blir att vi från och med måndag får adressen escpanelen.se i huvudfönstret. Som det ser ut idag blir man direkt omdirigerad till bloggadressen rhob.blogg.se men så ska det alltså inte bli från och med måndag.
 
Annars har vi fokuserat på att strukturera om hela sidan så att det ska bli lättare för er läsare att navigera och hitta både nytt och gammalt material. Alla Eurovisionår vi har skrivit om har fått tydliga arkivsidor där allt gammalt material finns inlagt, bara som ett exempel. Dessutom har vi förenklat läsbarheten i framförallt brödtext men också i rubriknivå.
 
Fler förändringar presenteras på måndag.
 

Bloggen blir arkivsida

 
För att understryka blir denna bloggsida kvar även i framtiden. Men den blir från måndag enbart en arkivsida där äldre material bevaras. Vi har valt att lyfta över artiklar och projekt gjorda under åren 2013-2015 till nya hemsidan - men även dessa artiklar finns bevarade i originalform här. Så är det något du letar efter här så kommer det att finnas kvar till dess annat meddelas.
 
Vi hoppas att nya sidan kommer att fungera lika bra som denna bloggsida har gjort i fem år.
 
Trevlig helg
/ESC-Panelen
 

 
 

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?