Lilla Anna och stora staten

För någon vecka sedan släpptes videon till Anna Bergendahls segrarlåt "This is my life". I videon syns hon bland annat gående längs ett järnvägsspår. Det har retat upp Trafikverket ordentligt.


Följande är saxat från DN:
"Vi lägger ned mycket tid på att försöka skapa förståelse för att järnvägen är farlig att röra sig på. Anna Bergendahl är ett ideal för många unga och vi vill uppmärksamma de inblandade på att det här är ett problem, säger Åke Wessman, tillförordnad presschef på Trafikverket. "I media och reklam visas ofta bilder och inslag med personer, som helt omotiverat befinner sig på spåren eller i dess närhet. Det är enligt Trafikverkets sätt att se på saken alltid olämpligt att visa privatpersoner på järnvägsspår", skriver de."

Att Lionheart sedan går ut med ett pressmeddelande och i stort sett ber om ursäkt samt säger att man inte ska gå på järnvägsspår tycker jag är lite smått löjligt... Lika löjligt är det att Sverige år ut och år in är lika sena med videon till vinnarlåten. Kan någon förklara varför?




/Andy
Postat av:James

eftersom jag jobbar på trafikverket så anser jag också att det är tokigt att göra an sån video alldeles för många personer tar livet av sig på detta sätt


Skrivet: 2010-05-16| 15:55:32    

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?