Dag 3 på repetitionerna!

Repen i Telenor Arena fortsätter och idag stod vår alldeles egen Anna Bergendahl på scenen! Men innan hon fick lov att testa akustiken var det Litauens tur. Kommentarer kommer unde kvällen.



Felix kommentar: Även om låten inte är den bästa känns det ju inget fel på energin på scenen! Lite kul koeografi men låtsasinstrumentet kunde de få ha lämnat hemma.

Robbans kommentar: Wow! Här inleder vi med ett energiskt framträdande från InCulto, som jag från början var skeptiska till. Jag tycker däremot att de blandar ploj med att få till det hyfsat. Lite medryckande är det ju allt.

Armenien var näst på tur.



Felix kommentar: Hon känns mysig och säker. Varför inte köra mer på etnotemat? Här saknas lite mystik och härlig koeografi. Bort med den fula gipskärnan och in med lite rök!

Robbans kommentar: Shit, vilket långt hår denna tös har införskaffat sig. Hon sjunger som en gudinna. Vackert och raka motsatsen till Litauens pajasbidrag. Den stora aprikoskärnan i mitten var passande.

Hunken Harel Skaat från Israel såg ut att må ypperligt strax innan han gick på scenen och framförde sin smäktande Milim.



Felix kommentar: Tyvärr är det som om den här scenen inte riktigt lämpar sig för ballader. Eller så måste man se den färdiga produktionen för att fatta. Harel gör bra ifrån sig men det hela känns utdraget...

Robbans kommentar: Åh, vad vackert! Stilrent och snyggt! Hebreiska är så skönt att lyssna på och Harels röst berör. Kommer komma långt i en garanterad finalplats. För mig växer det här framträdandet enormt mycket!

Efter lugnet före stormen var det dags för Danmark att höja tempot ett snäpp.



Felix kommentar: Puckar på hjul får mig att tänka på Pernilla och Jan 2003... Känns som om våra danska vänner håller tillbaka och mest struttar runt på scenen för att ha nåt att göra. Segt!

Robbans kommentar: En liten besvikelse. Danmark leverade inte. Varken bra eller dåligt. De såg oengagerade ut och hade ett tråkigt nummer. Men själva låten är tillräckligt bra.

Schweiz var nästa repetant och fortsatte i samma tempo som Danmark.



Felix kommentar: Ännu ett nummer med kläder och allt - kul! Ser snyggt ut och kan nog bli bra. Hoppas verkligen att Michael går genom rutan, hans er ju ut att flirta med kameran i alla fall.

Robbans kommentar: Det här går jag igång på... alltså låten. Snyggt genomfört och sången var fenomenal. Snyggaste slutposen hittils!

Så var det då vår egen Annas tur att gå upp på scenen. Och det verkar gått bra!



Felix kommentar: Det slår mig hur svenskt bidraget känns på den här scenen. Oftast betyder det något negativt i Eurovision-sammanhang så jag håller tummarna för att ljusstavarna kanske ger numret det där lilla extra! Annars vet jag inte vad...

Robbans kommentar: Tycker framträdandet såg snyggt ut. Anna har en fantastisk utstrålning och röst, men jag gillar inte alls låten.

Så var det då dags för landet som ingen kan stava till... Azerbaidjan? Azerbajan? Azerbaidjan? ja ni fattar... Safura heter sångerskan i alla fall.



Felix kommentar: Ett mycket klassiskt nummer som ändå känns ganska fräscht. Scenkläderna byts förhoppningsvis ut men annars inte mycket att säga annat än att hon har en fin pipa den där Safura.

Robbans kommentar: Hon såg säker ut på scenen. Men usch, så tråkig låt och nummer. Safura sjunger bra mycket bättre nu - än vad hon gjorde när hon vann i den Az.... deras uttagning!

Sist ut för dagen var Ukraina med den glada unga sångerskan Aylosha.



Felix kommentar: Känns som att videon inte visar upp det Ukrainska bidraget från sin bästa sida, det känns rörigt och det pillas i öronsnäckan. Ja, för hon måste väl själv höra att det låter sisådär emellanåt.

Robbans kommentar: Det låter tamejf-n som en katt som blir strypt. Skrikigt och jobbigt helt enkelt. Katastrofalt!
Postat av:Mikaela

Tror Israel kommer vinna. En låt som verkligen går hem i alla länder tror jag.


Skrivet: 2010-05-18| 22:39:31     Av: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av:Emil

Litauens låt växer för mig, konstigt nog...

Sedan gillar jag även Serbien, Grekland, Rumänien, Moldavien, Tyskland(fjantigt?), Norge, Israel, Slovakien och Sverige. Men Sverige är inte med i min top fem...


Skrivet: 2010-05-19| 02:03:13    
Postat av:Sebbe

Anna sjunger så fantastiskt bra men låten är bara tråkig och medelmåttig :S


Skrivet: 2010-05-19| 10:08:14    

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?