ESC-Panelen fyller ett år

Idag är det exakt ett år sedan vi startade denna blogg om Eurovision Song Contest och ländernas uttagningar. Kul att se att intresset ökat för bloggen sedan vi drog i gång i januari 2009. Under ESC-finalen hade vi 1003 unika besökare på en hel dag. Väldigt inspirerande.

Mycket roligt har hänt under detta året och vi är så otroligt glada för alla som kikar in på sidan, det betyder så mycket för oss att se att det är så många besökare på sidan, något vi aldrig vågat drömma om eftersom i början var bloggen tänkt som ett sätt för oss själva att ha bättre koll på allt kring ESC. All positiv respons genom kommentarer och mail gör att det är så himla roligt att blogga vidare och det kommer vi att fortsätta med, hoppas ni hänger med framöver.

Har ni några synpunkter, tips eller idéer på vad som kan göras bättre eller om ni saknar något så lämna en kommentar eller skicka oss ett mail.

Postat av:Schlagerpinglan

Jag är ofta här inne och läser men har varit väldigt dålig på att lämna några kommentarer. Ska bli bättring på den fronten, för det är väldigt roligt att läsa era åsikter och jag ser fram emot en intressant vår.


Skrivet: 2010-02-01| 07:47:22     Av: http://www.schlagerpinglan.se/
Postat av:Isabell

grattulerar! har varit en trogen läsare sedan start :) gillar er uppdatering med senaste nytt blandat med gammal härlig schlager nostlagi!


Skrivet: 2010-02-01| 12:34:09    

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?