Inget Liechtenstein, men Ungern kan göra comeback

EBU har nyligen haft ett möte där det framgått att varken Liechtenstein eller Ungern kommer att kunna vara med i Eurovision Song Constest 2011. Nu kommer nya rapporter från b.la escdaily.com att Ungern mycket väl kan göra comeback till 2011. Det var först tänkt att DUNA TV skulle ta över uttagningen, men det blev inte godkänt av EBU. Iställlet kan  MTV (som hållt i uttagningarna till ESC tidigare) bli sista hoppet för en comeback av Ungern 2011. Vi får hålla tummarna för det.

Länder som har tänkt att vara med i kommande års Eurovision-tävling måste ha anmält sitt intresse, men har t.om den 15 december att ändra sig och dra sig ur tävlingen utan bestraffning från EBU. I slutet av december ska listan vara klar på de deltagande länderna 2011.

Robbans kommentar: Glädjande nyheter att Ungern kan vara påväg tillbaka. Däremot väldigt tråkigt att vi inte får se något debutland (Liechtenstein) i ESC 2011. Åtminstone inte som det ser ut i nuläget.

Postat av:Carl-Henrik

Hur kommer det sig att Liechtenstein inte blivit godkända? Vad har de gjort för fel? Är det nåt de kan rätta till inför 2012? Har försökt ta reda på detta men inte hittat några uppgifter.

Tråkigt om vi inte skulle kunna få se Liechtenstein debutera någonsin...


Skrivet: 2011-01-01| 20:03:29    

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?