Odbrojavanje za Beč - Serbiens final

 
På söndag tävlar de tre artisterna Aleksa Jelić, Bojana Stamenov och Danica Krstić om att få representera Serbien vid ESC 2015 i Wien. Inför finalen hålls ett inför-program på RTS1 som programleds av Dragana Kosjerina. Här kommer de tre finalbidragen att presenteras för tittarna, men förutom detta kommer finalisterna att framföra en mängd andra låtar (både internationella hits men också välkända serbiska bidrag). Dessutom kommer en lottning att hållas för att bestämma finalens startordning.
 
Tre artister har valts ut till Serbiens final, vilka under lördagen har fått framföra olika låtar i en introduktionsshow till finalen. Under söndagen är det så dags för en jury och tittare att bestämma vilken artist som ska få representera Serbien i ESC 2015. Samtliga bidrag är komponerade av Vladimir Graić. Det kommer att stå mellan dessa (OBS! Artisterna står i bokstavsordning):
 
  • Aleksa Jelić - "Vodi me" (en: In the name of love)  (2:a plats NF 2008 "Beli Jablan")
  • Bojana Stamenov - "Ceo svet je moj" (en: The whole world is mine)
  • Danica Krstić - "U ime ljubavi" (en: Take me)

Sändningen sker på RTS1 och programleds av Maja Nikolić. Du kan se showen via Eurovision.tv livestream här. Den börjar 21.00 CET.
 
Då RTS valt att plocka bort alla låtar inför finalen blir det svårt för oss att gå igenom dem och bedöma dem. Däremot hade man ett segment på kanalen där man fick följa med artisterna in i studion då de spelade in låtarna. Så där kan man få ett litet smakprov på hur det kommer låta.


« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?