Resultat: Litauen



Efter gårdagens final i Litauen
står det klart att landet skickar gruppen InCulto till Oslo. Bidraget som gruppen ska framföra heter Eastern Europe Funk. Ett klipp med gruppen finns nedanför resultatlistan.

Så här slutade finalen (poäng inom perentes):

1. InCulto (24)
2. Aiste Pilvelyte (20)
3. Evelina Sašenko (14)
4. Agama (13)
5. Sasha Song & Nora (12)
6. Merunas (12)
7. Ruslanas Kirilkinas (7)
8. Ramunas Difartas (6)
9. Eden (4)
10. Monika Linkyte (3) 
11. Amberlife (1)
12. Jurate Milauskaite (1)





Robbans kommentar: Synd att man inte valde något seriöst bidrag när det fanns flera bra bidrag som var bättre än det här. InCulto är definitivt annorlunda, tyvärr inte på ett positivt sätt.

Felix kommentar: Här undrar man vad som gick fel... Lite småkul i 1 minut... Men det är inte ploj och inte seriöst, inte med glimten i ögat och inte sjunger dom bra heller. Nej, av mej skulle det knappast ha blivit några 12 poäng! Synd att inte tvåan Aiste Pilvelyte knep finalplatsen, hade varit mycket mer välkommet! 
Postat av:morandi

Vill ni höra seriösa bidrag i eurovision?! va faaaaaaan, Aiste Pilvelyte var ju skittråkig! jag är riktig glad att Inculto vann, deras uppträdande är super bra och låten mycket catchig :) och inte bara är den skojig utan ironisk också om ni LYSSNAR vad de sjunger om. Det är så jävla synd att ni är så SKITTRÅKIGA gå och lyssna på nånting SERIÖST OCH SORGLIGT och tänk på hur desperata ni är om ni inte fattar vad som är roligt! :PPPP


Skrivet: 2010-03-15| 02:48:38    

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?