Sakis Rouvas tre låtar

ERT, det grekiska TV-bolaget, har nu presenterat de tre låtar, av Dimitris Kontopoulos, som Sakis Rouvas kommer att tävla med i Greklands nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2009, se länkar nedan. Uttagningen kommer att hållas den 18:e februari.

1. Out Of Control
2. Right On Time
3. This Is Our Night


Robban kommentar: De två första låtarna är helt okej, men när man hör det sista bidraget "This Is Our Night" så får man känslan av att den här låten kan bli en riktig topplåt i ESC. Den sätter sig direkt och är för mig en klar vinnare.
 
Den är tydligen favorit att ta hem det, också för den delen.

Det kommer även vara ESC-artister som kommer framföra sina bidrag, bland dessa finns "What if we" med Chiara (Malta), "It's my time" med Jade (Storbritannien), "Eyes that never lie" med Petr Elfimov (Vitryssland), "Firefly" med Christina Metaxas (Cypern) samt "Düm tek tek" med Hadise (Turkiet). Spännande, alltså!

Röstningen går till så här: 60 % av telefonröster, 40 % av juryn. Av juryns val ingår även läsare från esctoday som har chansen att få säga sitt och vara med och bestämma. För mer info läs här.

Tomas kommentar: Jag föredrar "Out Of Control".



(Vilken låt ror Sakis hem med till Moskva?)

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?