Schlagerbloggresan i Skaraborg

Schlagerbloggresan i Skraborg och området kring Läckö-Kinnekulle går mot sitt slut. Tillsammans med tre underbara matbloggare och två mellobloggskollegor har vi fått uppleva fantatiska miljöer, människor, mat och inte minst melodifetsivalen. Lovar att berätta mer om det hela men är ni intresserade av i detalj kring allt gott vi bjudits på i matväg så håll utkik efter inlägg på följande matbloggar:
 
Spisat - av Kari Andersson
Spot and tell - av Agnieszka Baltyn
Krantz - av Michael Krantz
 
Vill rikta ett stort tack till Gunilla Davidsson och Lena Berggren på Destination Läckö-Kinnekulle som bjudit in till denna kombinerade mello-mat-resa. Inspirerande möten har varvats med underbara matupplevelser och boenden i världsklass. Otroligt generöst och roligt att inse att Skaraborg kan leverera såväl musikskatter som gastronomiska upplevelser - västsveriges skafferi som det kallas. Ett sammanfattande reportage kommer när matkoman har lagt sig efter allt gott som stoppats i oss.
 
Här är vi som bloggat om andra chansen på plats i Lidköping: Ida "Schlagerkoll" Olofsson, Felix "Esc-panelen" Gottvall och Adrian "Schlagermagistern Taleny på Naturum Vänerskärgården - Victoriahuset som ligger intill vackra Läckö Slott.
 
 

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?