Eric Saade till Düsseldorf!



Eric Saade vann Melodifestivalen 2011 med låten Popular, skriven av Fredrik Kempe. Det var en spännande och väldigt underhållande final som vi tittare bjöds på. De två låtarna som det snackades om inför följdes åt hela tiden tills Eric Saade utsågs till vinnare. Vi önskar Eric lycka till nere i Düsseldorf och hoppas att han plockar hen en toppplacering

Nu kan du se årets resultat i videoformat. En av bloggens skribenter, Haris, har gjort videon för att ni läsare ska få något roligare att titta på. Mer än bara läsning. Videon kan ni se här nedan!







Internationella Juryn - Poäng
Melodifestivalen - Resultat i Deltävlingarna med poäng



Haris: Det var i slutändan rätt låt som vann Melodifestivalen 2011. Jag känner personligen att Eric Saade har mycket att ge i Düsseldorf och kan vara med och utmana om segern.

Johan: Eric Saades låt känns för barnslig för min smak, men det går säkert bra i ESC 2011, det kan ju knappt gå mycket sämre än förra året? Numret är otroligt snyggt, men låten känns som stulen i från en High School Musical film. Med andra ord märks det att Eric har jobbat på Disney Channel. Det ska bli lika spännande som varje år att se vad Sverige får för plats. GO Sweden!

Robban: Jag är nöjd med Eric Saade som vinnare och där med blir vår representant i Eurovision. Helt klart det bästa utfallet. Tror det kan gå riktigt bra för honom. Att ta sig till final bör inte vara något hinder. Hur det sedan slutar känns mer ovisst. Antingen topp 10 eller i botten. Svårt att säga. Han har både en snygg låt, häftig scennummer, dans och ett utseende. Det borde räcka långt.

Postat av:Janne

Apsolut bäst i MF 2011 , men gillar nummret mera utan det dära glas krossandet , så jag hoppas att det inte blir det i ESC .


Skrivet: 2011-03-15| 20:36:24    

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?