Sammanfattning GBG


Sanna blev ihärdigt uppvaktad av pressen.


Helgen är över och vi har två finalister till. Brolle gjorde sig mycket väl förtjänt av sin plats och även om jag inte tycker Sannas bidrag är klockrent får hon väl gå vidare på sin scennärvaro och meritlista. Att Loreen fick en andra chans var nog ändå det roligaste under kvällen. Att svenska folket förstod potentialen gjorde mig nog nästan lika lycklig som Loreen! Stackars Walz föll nog på sin krassa sång tyvärr... Synd på en bra låt som sagt.

Programmet denna vecka var verkligen slipat och kändes roligare och tightare. Stämningen var enormt bra och arenan var fullsatt till sista plats! Den goda stämningen fortsatte på efterfesten där Brolle fullkomligt duschade ner hela presskåren med champagne! Sanna hade det lite svårare med att få av korken och inte ens Tomas G:son lyckades. Det blev inget sprutande för hennes del, men det går väl ihop med den präktiga imagen kan jag tänka mig.

Helgen i Göteborg var på många sätt roligare än förra veckan och vi kan bara hoppas det fortsätter i samma riktning! Det här kan mycket väl bli den bästa festivalen på många många år!





På plats under efterfesten.


Brolle njöt av uppmärksamheten.


Babsan intervjuas av Josefin Crafoord.


Rickard Olsson rockade loss med en enorm rock-ring!


Loreen under sitt framträdande.


Fick tillfälle att hänga med bloggkolegan Robert under fredagen.


Var bara tvungen att ta med denna - underbar utsikt från hotellet! Hoppas vi ses igen GBG!

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?