Sex frågor till Babsan inför finalenLars-Åke Wilhelmsson även känd som Babsan, född 8 september 1958 i Furuvik utanför Gävle, är en svensk modedesigner och dragshowartist blev interjuad av panelen timmarna före Melodifestival-finalen.

2008 deltog Babsan som uppvärmare av publiken inför varje deltävling i Melodifestivalen och även Allsång på Skansen och sjöng låten Jetset Babsan. Den finns förövrigt att beställa på Babsans hemsida: www.babsan.se.

Vi tog tempen inför finalen och ställde sex snabba frågor till Babsan.


1. Har du någon favorit till kvällens final?


Ja det är Måns och EMD. Men måste säga att Ugglas låt och hennes stil är så egen och speciell att hon är den härligaste av dom alla. För hon bara är naturlig och inte så mycket "cirkus" som allt annat.


2. Vad tycker du om årets Melodifestival?

Toppen och kolosal. Men känns kanske lite sämre i år trots allt, kan inte sätta fingret på vad det är. Kanske att underbara Mede driver med hela grejen. Hon liksom narrar både artister och låtskrivare. Skall man göra det måste man som publik känna att kon ändå gillar själva grejen och inte bara skämta bort allt.


3. Vilken är din favoritschlager genom tiderna?

Digi lo diggi lej, och La Dolce Vita!


4. Vilken Eurovision-vinnare tycker du är den bästa någonsin?

Abba så klart!!


5. Har du hört några från årets Eurovision-länder och deras bidrag?

Ja men minns inga!

6. Sista frågan då, Du är inte med och värmer upp publiken iår eller?

Nej, jag är ju ute hela våren med After dark så jag fick tacka nej , tyvärr. Jobbat nu i 3 år med melodifestivalen och deras huvud sponsorer och med Blixten o co.

Kramar Larsa W

Bloggat av Robban

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?