A Dal 2015: Sista 10 bidragen presenterade

Bild från ESCToday.
 
I måndags (8 december) presenterade Ungerns nationella TV-bolag MTVA upplägget till A Dal 2015. I samma veva presenterades också de första 10 artisterna med tillhörande bidrag som tagits ut i tävlan. På onsdagen presenterades andra omgången med 10 artister & tillhörande bidrag och under fredagen släpptes namnen på de sista 10 artisterna med tillhörande bidrag!
 
Upplägget för A Dal blir samma upplägg som 2014, dvs. först tre heats med 10 bidrag per heat. Från varje heat röstar tittarna vidare 5 bidrag och en jury väljer 1 bidrag. Av de totalt 18 bidragen som går vidare från heaten delas dessa sedan upp i två semifinaler á 9 bidrag per semifinal. Från varje semifinal går sedan X antal bidrag vidare till den slutgiltiga finalen, där vinnaren koras. Exakta antalet bidrag som går från semifinalerna till finalen är inte kända.
 
A Dal 2015 inleds den 24 januari med första heatet och de två följande heaten sänds den 31 januari och 7 februari. Den 14:e och 21:a februari sänds sedan semifinalen och finalen avgörs slutligen den 28 februari.
 
En snabbgenomgång av bidragen nedan: (Obs; ingen personlig topplista från oss)
 
 

Startfältet

 
MTVA valde att dela upp bidragspresentationerna i tre omgångar. Den första omgången skedde i måndags, den andra skedde i onsdags och det tredje skedde idag fredag (12 december). Här nedan presenteras de artister med tillhörande bidrag som meddelades idag (presenteras i bokstavsordning efter artist):

Bidragen som presenterades i onsdags (presenteras i bokstavsordning efter artist):
 
 
Bidragen som presenterades i måndags (presenteras i bokstavsordning efter artist):
 
 
Via denna länk går det att smyglyssna på låtarna.Observera att heatuppdelningen inte är presenterad! Bidragen står enbart enligt den ordning som de presenterades i vid de tre presentationstillfällena.
 

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?