DR släpper bilder på ESC-scenen

Foto: Michael Søndergaard/DR.
 
Efter många veckors spekulationer om hur scenen i B&W Hallerne skulle se ut så släppte äntligen DR bilderna på scenen. Scenen är diamantformad, precis som logotypen är, och Green room är i år placerad rakt framför scenen.
 
I år liknar scenen lite den som DR har använt till sin egen Dansk Melodi Grand Prix, framförallt den scenen från förra året. Anledningen är egentligen inte scenen utan att Green room är i år placerad precis framför scenen, vilket den var i Dansk MGP 2013. Se fler bilder på scenen här. DR har även gjort en video som visar scenen:
 
 
B&W Hallerne var från början ingen direkt arena utan har sedan i höstas byggts om inuti för att kunna ta in publik och för att få in scenen. På EBU:s "Head of Delegation"-möte i mars sa Christer Björkman att "Scenritningarna lovar mycket. Det är tillbaka till stort. En gigantisk både scen och ljusrigg. Det är Moskvastort. Det kommer bli ascoolt". I början av april stod scenen klar och då genomförde EBU tekniska tester för att kontrollera så att allt fungerar som det ska. Under varje föreställning som DR kommer att sända ut kommer ca 10 000 personer sitta i publiken. Parkettplatserna är även i år borttagna och ersatta av ståplatser för fansen.
 

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?