Sagan som blev sann...


Foto: EBU

Tyskland tog alltså hem
årets Eurovision Song Contest. Ännu en gång har tävlingen vaskat fram ett fenomen och en stjärna har blivit född. Den 19-åriga Lena Meyer-Landrut fick så gott som hela Europa på fall och låg i ledning större delen av omröstningen. För ett halvår sedan helt okänd, nu framröstad till vinnare i världes största TV-program. Vilken final! Härligt att kvalité nu verkar gå före svulstiga scenshower och grannröstning.

Tyskland var en klar favorit sedan innan och hade på känn att det skulle gå bra för tysklan efter att ha sett Lenas framträdande. Nu återstår att se om det blir Berlin eller Hamburg som får stå värd för nästa års tävling. Vågar man gissa att det kommer bli en extremt bra show med tanke på att det är nästan 30 år sedan Tyskland vann senast? Jag säger bara: Grattis Tyskland! Vi ses hos er nästa år!

/ Felix
Postat av:Manne

Grymt GRATTIS till Tyskland o grymt viktigt för tävling i sig med den här vinsten. Skrev ju för några dagars sen att det antingen skulle bli Israel lr Tyskland och det fick man ju lite skit för då,hehe.

Lite ironiskt/komiskt att Sveriges 6p till Cypern i semi sänkte oss själva !!!


Skrivet: 2010-05-30| 02:14:53    
Postat av:Linnea

Tyskland var bäst ♥


Skrivet: 2010-05-30| 20:50:02     Av: http://chinniee.blogg.se/

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?