Avgå Björkman!!!

Christer Björkmans tid över nu. Jag har uppskattat i mycket i det han har gjort men i år visar det sig att vi måste börja tänka om. Han har misslyckat i år med att få fram ett stark startfält i melodifestivalen, ratat för många bra låtar bl a Danmarks låt och han har hållt Anna, Sveriges representant, i skymundan för de andra länderna.
Det är inte okej att stå inför hela Eurovison Song Contest fanclub och säga Anna kan inte komma och promota för att hennes farfar eller morfar kommer besök, så hon måste stanna kvar på hotellrummet och därefter kör av sin egen gamla dänga som han kom nästsist med 1992. 

Startfältet blev för starkt för att Anna skulle sticka fram i mängden igår. Det hjälpte inte att vi i publiken viftade med ljusstavar för få en härlig stämning. Hon gjorde ändå ett bra framförande fast hon var jättenervös och att hon såg väldigt liten ut bakom den stora gitarren. Jag tror hon hade behövt någon som backade upp henne.

Man är så klart däppig men det ska bli roligt att se finalen på lördag för i år för det är så öppet. Det är många som kan vinna och vi har ingen klar förtippad vinnare. Jag är sååå nyfiken på vart jag ska åka nästa år.

Kram allihopa så hörs vi sen när det börjar dra sig mot sitt slut.

/kram Fidde & Staffan (Gästbloggarna)




« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?