Tack alla läsare och vänner

Nu när ESC-säsongen så gott som är över och allt börjar att återgå till det normala så har vi i ESC-panelen fått ta del av mycket rolig statistik för den vecka som passerat. Det har för det första visat sig att den statistik vi tidigare fått på hur många besökare vi har dagligen varit felaktig då vår blogg ligger på två olika servrar och mätarna dessvärre bara har räknat den ena av dessa. För det andra har det visat sig att vi slagit alla våra förväntningar rejält sedan vi satte igång att blogga om ESC i januari i år.

Vårt mål på att ha ca. 100 besökare per dag under ESC-veckan fullkomligt krossades när vi idag fick veta hur det verkligen har gått. Av den anledningen vill vi därför ägna ett stort tack till er läsare som tagit er tid att följa oss och vi hoppas att ni fortsätter med det nästa säsong och att ni tittar in lite då och då under tiden till dess. Vi vill också passa på att tacka våra vänbloggar (länkade till höger) som troligen har hjälpt oss, mer än vi kunnat anat, att nå ut till er läsare. TUSEN TACK!

Så här såg statistiken ut som vi fick ta del av idag:
Statistik från ESC-veckan:  Röda står för alla sidträffar som registrerats medan blå är alla unika sidträffar som registrerats, dvs. det exakta antalet besökare sidan har haft under en dag.
Totalt under veckan har alltså 4069 sidträffar registrerats varav 2665 av dessa svarar för unika läsare som besökt oss och toppen hade vi alltså igår söndag med otroliga 1003 unika läsare. Skitkul och inspirerande tycker vi!

Återigen, kika gärna in till oss snart igen och stort tack!

ESC-kram!


Bloggat av Tomas & Robban


Här kan ni för övrigt enkelt klicka er vidare till våra senaste större inlägg från ESC-veckan:

Resultat semifinal 1 och bidragen

Resultat semifinal 2 och bidragen

Resulat final samt slutord och bidragen

Röstsiffrorna från alla tävlingarna

Eurovision Song Contest 2009 - Moskva

« Namn:

« E-postadress: (Publiceras ej)

« URL/Bloggadress:

« Kommentar:
Komma ihåg dig?