rhob.blogg.se

En blogg om mig, mitt liv och saker jag tycker är intressanta!

Vikten av chark!

Publicerad 2015-08-18 16:37:00 i Allmänt,

 
Vi tog charktorsdag igår. Det fanns så mycket att fira, att det inte kunde hållas på. Alltså vikten av dom här torsdagarna. Dels har jag förälskat mig i nya ostar, lärt mig om röda viner, hittat favoritbubblet, favoritbrödet, fått prata ut bland vänner, träffat nya människor, bjudit in människor jag annars inte hinner träffa. Och sen det här med Sabina. En av de bättre relationer jag utvecklat under 2013. Sabina är fantastisk. Sabina tar fram bra saker ur mig. Fantastiska saker. Bra tjej. Bra energi. Bra skit.
 
Mötte en sjukt intressant kvinna idag på jobbet dessutom. Maja heter hon och har levt i Italien. En riktig djurvän dessutom som skumt nog har fastnat för illrar, och driver en illerfarm som heter starshineferrets. Googlade den och jo men visst föder hon upp illrar för fulla muggar - kolla här bara: http://www.starshineferrets.se Det finns onekligen folk till allt, men hon var mycket mycket trevlig och handlade bra av oss, så det var uppsidan. 

Plåtar lite leoparder :)

Publicerad 2015-08-12 16:33:00 i Allmänt,

 

 

Plåtar loafers på jobbet,  Har slängt i mig en gammal stroganofflåda och ska iväg och köpa ost till charktorsdan, som den här veckan är en fredag (!!) Alltså i-fucking-kväll. Jag ska gå all in. Har messat Sabina och frågat om man får ha skor på sig i hennes lägenhet. För då jävlar. Jag solduschade igår, gästen är hemlig och helgen väntar. Det kan bara bli bra.

 

På senaste tiden

Publicerad 2015-08-02 16:31:52 i Allmänt,

 

Har inte haft tid över för blogg. Men nuuu grabbar! Lite kort recap - jag har opererat bort ett födelsemärke. Fick inte duscha. Pojkvän tvättade mitt hår genom att sitta i duschen med mitt huvud i sitt knä och min kropp utanför på badrumsgolvet. En sjuk charktorsdag på en fredag med dans på Solidaritet i oklara Tele2arenan. Och igår - middag på Pocket By Pontus för att säga hejdå till Devote. Och så är det ju massa sol och grejer, och vi ska ha mexikanskt påskbord på söndag. Så livet känns svintajt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela